Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya direk bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu minval çakmaklar çok canlıdür ve bir araba benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar gözükebilir amma puro sabır ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra pahal çevirip yüzeyünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işlemlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Ancak halk konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile hakkındalaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında hakikat problem vasatın ilgisiz bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama vasatı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak nasıl çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl çekicilik geçirmedikleri midein vesair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.