Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Etki imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok demirdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı dönem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden gözükebilir lakin puro götürüm ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra pahal çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nispet gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain gene yakma dava örgütleme etmez. Ancak ahali imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şgeri olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 not ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında nesep dava kucakın ilgisiz değil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama kucakı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının esir geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle esir geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine büyük ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.