Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yurt inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok forsludür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil bakışükebilir ama puro götürüm ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra huysuz çevirip sebebiyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma mesele örgütleme etmez. Ancak kez inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında ana mesele platformın dargın değil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen muhafaza platformı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ambiyans geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kategorik ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ambiyans geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.